Kezdőoldal

Innováció
a város üzemeltetésben
Kőrösszolg
Kőröskom
korosszolg kezdőoldal

Hírek

Kempingtalálkozó és pünkösdi királyválasztás a Rónaszéki Fürdőben
A Dunántúli Kemping Klub tagjai május 26-tól június 04-ig tartózkodtak a Rónaszéki Fürdőhöz tartozó kempingben. A találkozó szervezőjét, a klub elnökét Treszner Máriát kérdeztük a kezdetekről, a klubról, az általa szervezett programokról, valamint arról miért szeretnek hozzánk járni Kiskőrösre.
Változás
Változás
Kedves Vendégeink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő 2023. január 16-tól április 15-ig csökkentett szolgáltatásokkal üzemel. Ebben az időszakban a gyógyvíz és szaunaszolgáltatás fürdőnk megszokott nyitvatartási idejében a szomszédos Hotel Imperiál…
tulipánok
Virágos Kiskőrös
Egy napsütéses séta alkalmával nincs szebb egy tökéletesen virágba borult, színpompás parknál. Idén tavasszal a Kőrösszolg Nonprofit Kft által ültetett virágok igazán gyönyörű színfoltjai voltak Kiskőrös belvárosának.  
Karbantartás
KEDVES VENDÉGEINK! 2022.04.04. (hétfő) és 2022.04.08. (péntek) között karbantartás miatt zárva tartunk. Nyitás: 2022.04.09. (szombat) 8.00. Köszönjük türelmüket!

Néhány szám rólunk

0
ügyfél
0
márka
0
év tapasztalat
0
kampány

Bemutatkozás

A KŐRÖSSZOLG Nonprofit Kft feladatai közé tartozik a teleplésüzemeltetés, a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő, a János Vitéz Látogatóközpont üzemeltetése és a rendezvényszervezés.

Kapcsolat

építőipari tervezés - kivitelezés - szakipari munkák - útépítés - gépi földmunka - szállítás - rakodás - piacüzemeltetés - kommunális hulladék szállítása

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/K%C5%91r%C3%B6sszolg-Nonprofit-Kft-912489032420476/
https://goo.gl/maps/7ZH8BD3XNThfgJ1m9