Hungarian English German Slovak

Kezdőoldal

Innováció
a város üzemeltetésben
Kőröskom
Kőrösszolg
kőröskom kezdőoldal

Hírek

Kiskőrösi Városi Piaccsarnok
Kiskőrösi Városi Piac logópályázatára beérkezett pályaművek
Kiskőrös Város Önkormányzata, a KŐRÖSKOM Nonprofit Kft. valamint a Kunság-Média Nonprofit Kft. szakmai pályázatot hirdetett a Kiskőrösi Városi Piac logójának kidolgozása tárgyában. A következőkben a beérkezett pályaműveket mutatjuk be.
Megtörtént a munkaterület átadás-átvétele a „Helyi termelői piac fejlesztése Kiskőrösön” című projekt esetében
A „Helyi termelői piac fejlesztése Kiskőrösön” című, TOP-PLUSZ-1.1.1-21-BK1-2022-0009 azonosító számú pályázati projekt alapmunkák megvalósítására irányuló kivitelezési tevékenység megkezdése érdekében 2023. november 30-án reggel kilenc órakor sor került a projekt munkaterületének átadás-átvételére…
SAJTÓKÖZLEMÉNY Helyi termelői piac fejlesztése Kiskőrösön
Projekt címe: „Helyi termelői piac fejlesztése Kiskőrösön” Projekt azonosítója: TOP_PLUSZ-1.1.1-21-BK1-2022-00009
Aláírásra került a a városi piac építésének II. üteméről szóló vállalkozói szerződés
Projekt címe: „Helyi termelői piac fejlesztése Kiskőrösön” Projekt azonosítója: TOP_PLUSZ-1.1.1-21-BK1-2022-00009

Néhány szám rólunk

0
projekt
0
munkatárs
0
év tapasztalat
0
szolgáltatási terület

Bemutatkozás

A Kőröskom Nonprofit Kft. 1991. január 01.-én alakult. A Kiskőrösi Önkormányzat Költségvetési Üzeme alapította, elsősorban a város kommunális feladatainak ellátására. A cég a Költségvetési Üzem felszámolása után az Önkormányzat tulajdonába került. A Tulajdonos 2015. július 1. napjával a Kőröskom NP Kft.-ből kiválással új céget alapított, elsősorban önkormányzati közfeladatok ellátása céljából. A KŐRÖSSZOLG Nonprofit Kft. kiválásával a cég tevékenységi köre valamelyest csökkent, de főbb profiljai változatlanul megmaradtak.
A Kőröskom Kft. egyik erőssége a biztos gazdasági alap. A vállalat fennálása óta nyereségesen gazdálkodott, megtakarításai folyamatosan nőttek, hitelfelvételre nem volt szüksége. A biztos anyagi háttér lehetőséget biztosított új eszközök, gépek, járművek beszerzésére, így a munkavégzés technikai feltételei, adottak. A folyamatos pozitív mérlegeredmény és a nagyösszegű referenciamunkák lehetővé teszik a közbeszerzési pályázatokon való részvételt.

Kapcsolat

építőipari tervezés - kivitelezés - szakipari munkák - útépítés - gépi földmunka - szállítás - rakodás - piacüzemeltetés - kommunális hulladék szállítása

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/koroskom
https://goo.gl/maps/VvJWqvQ68i6tbZgQ6