Kezdőoldal

Innováció
a város üzemeltetésben
Kőröskom
Kőrösszolg
kőröskom kezdőoldal

Hírek

Elkészült a térköves sétány a Záportározónál
Schaffer Tamás, a KŐRÖSKOM Nonprofit Kft ügyvezető igazgatója nyilatkozott a Kiskőrös TV munkatársának a Záportározó körüli sétány elkészültéről.
"Szerelem-ösvény"
A KŐRÖSKOM Nonprofit Kft munkatársai a Bihar megyei Székelyhídon jártak, hogy részt vegyenek Böjte Csaba ferences szerzetes álmának megvalósításában.
Napvitorla.
Napvitorlák és párakapu! Ilyen egy igazi nyári ovi!
A nyári szünet kezdetekor minden óvodás korú gyermeket nevelő szülőben felmerül a kérdés: vigyük-e nyári óvodába gyermekünket?
Épül-szépül városunk! Járdafelújítás a Liget utcában.
Tovább épül-szépül városunk! A Kőröskom Nonprofit Kft munkatársainak köszönhetően folyamatosan zajlik a járda teljes cseréje a Liget utcában. Építés helye: 6200 Kiskőrös, Liget utca teljes hosszában. Építtető: Kiskőrös Város Önkormányzata, 6200 Kiskőrös, Petőfi tér 1. Kivitelező: Kőröskom…

Néhány szám rólunk

0
projekt
0
munkatárs
0
év tapasztalat
0
szolgáltatási terület

Bemutatkozás

A Kőröskom Nonprofit Kft. 1991. január 01.-én alakult. A Kiskőrösi Önkormányzat Költségvetési Üzeme alapította, elsősorban a város kommunális feladatainak ellátására. A cég a Költségvetési Üzem felszámolása után az Önkormányzat tulajdonába került. A Tulajdonos 2015. július 1. napjával a Kőröskom NP Kft.-ből kiválással új céget alapított, elsősorban önkormányzati közfeladatok ellátása céljából. A KŐRÖSSZOLG Nonprofit Kft. kiválásával a cég tevékenységi köre valamelyest csökkent, de főbb profiljai változatlanul megmaradtak.
A Kőröskom Kft. egyik erőssége a biztos gazdasági alap. A vállalat fennálása óta nyereségesen gazdálkodott, megtakarításai folyamatosan nőttek, hitelfelvételre nem volt szüksége. A biztos anyagi háttér lehetőséget biztosított új eszközök, gépek, járművek beszerzésére, így a munkavégzés technikai feltételei, adottak. A folyamatos pozitív mérlegeredmény és a nagyösszegű referenciamunkák lehetővé teszik a közbeszerzési pályázatokon való részvételt.

Kapcsolat

építőipari tervezés - kivitelezés - szakipari munkák - útépítés - gépi földmunka - szállítás - rakodás - piacüzemeltetés - kommunális hulladék szállítása

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/koroskom
https://goo.gl/maps/VvJWqvQ68i6tbZgQ6