Hírek

Napvitorlák a Krimpen parkban
2021. július 12.
A Velünk Mozdulj Diáksport Egyesület sikeresen pályázott a Krimpen parkban található játszótér napvitorlákkal történő lefedésére. A fejlesztés a "Civil szervezetek tevékenységét segítő egyéb infrastrukturális fejlesztések" című TOP- 7.1.1-16-H- ERFA- 2020-00718 kódszámon megítélt forrásból valósul meg.
Elkészült a Délibáb utcai alkotóház
2021. február 1.
A Délibáb utcában meglévő, leromlott állapotú családi ház felújításával, átalakításával Alkotóházat alakítottunk ki.
Nyomvonal tisztítás a Kiskőrös-Tabdi kerékpárút mentén
2021. január 16.
Elkezdődött a nyomvonal tisztítása az Kiskőrös-Tabdi között építendő kerékpárút mentén.
Elkészült a Kőrisfa utca nyomvonal rekonstrukciója
2020. december 13.
Az épülő Kőrisfa utcai új óvoda projekthez kapcsolódóan a Kőrisfa utca Budai Nagy Antal utca felőli végének nyomvonal korrekciója vált szükségessé. A munkát a fővállalkozó Schlosserbau Kft.-vel közösen végzi cégünk.
Új helyen a Kunság Média
2020. szeptember 16.
Elkezdődtek a Kunság Média új helységeinek belsőépítészeti kialakítása. Az új helyszín az egykori Gomba Grill a művelődési házban.
Megfiatalították a Petőfi téri fákat
2020. február 3.
Az idei tél legszembetűnőbb változása, hogy a főtéri fákat erőteljesen visszavágták a szakemberek. A szaknyelven fiatalításnak hívott munkára a lakosság védelmében volt szükség. Az elöregedő ágak balesetveszélyesek lehetnek, letörhetnek, viharban könnyebben belekap a szél, esetleg kifordíthatja a fákat. A szakszerű munkának köszönhetően, a fák új hajtásai egy-két éven belül megerősödnek és újra teljes pompájukban csodálhatjuk majd őket.

Kapcsolat

építőipari tervezés - kivitelezés - szakipari munkák - útépítés - gépi földmunka - szállítás - rakodás - piacüzemeltetés - kommunális hulladék szállítása

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/koroskom
https://goo.gl/maps/VvJWqvQ68i6tbZgQ6