Kezdőoldal

Innováció
a város üzemeltetésben
Kőröskom
Kőrösszolg
kőröskom kezdőoldal

Hírek

Napvitorlák a Krimpen parkban
A Velünk Mozdulj Diáksport Egyesület sikeresen pályázott a Krimpen parkban található játszótér napvitorlákkal történő lefedésére. A fejlesztés a "Civil szervezetek tevékenységét segítő egyéb infrastrukturális fejlesztések" című TOP- 7.1.1-16-H- ERFA- 2020-00718 kódszámon megítélt forrásból valósul...
Elkészült a Délibáb utcai alkotóház
A Délibáb utcában meglévő, leromlott állapotú családi ház felújításával, átalakításával Alkotóházat alakítottunk ki.
Nyomvonal tisztítás a Kiskőrös-Tabdi kerékpárút mentén
Elkezdődött a nyomvonal tisztítása az Kiskőrös-Tabdi között építendő kerékpárút mentén.
Elkészült a Kőrisfa utca nyomvonal rekonstrukciója
Az épülő Kőrisfa utcai új óvoda projekthez kapcsolódóan a Kőrisfa utca Budai Nagy Antal utca felőli végének nyomvonal korrekciója vált szükségessé. A munkát a fővállalkozó Schlosserbau Kft.-vel közösen végzi cégünk.

Néhány szám rólunk

0
projekt
0
munkatárs
0
év tapasztalat
0
szolgáltatási terület

Bemutatkozás

A Kőröskom Nonprofit Kft. 1991. január 01.-én alakult. A Kiskőrösi Önkormányzat Költségvetési Üzeme alapította, elsősorban a város kommunális feladatainak ellátására. A cég a Költségvetési Üzem felszámolása után az Önkormányzat tulajdonába került. A Tulajdonos 2015. július 1. napjával a Kőröskom NP Kft.-ből kiválással új céget alapított, elsősorban önkormányzati közfeladatok ellátása céljából. A KŐRÖSSZOLG Nonprofit Kft. kiválásával a cég tevékenységi köre valamelyest csökkent, de főbb profiljai változatlanul megmaradtak.
A Kőröskom Kft. egyik erőssége a biztos gazdasági alap. A vállalat fennálása óta nyereségesen gazdálkodott, megtakarításai folyamatosan nőttek, hitelfelvételre nem volt szüksége. A biztos anyagi háttér lehetőséget biztosított új eszközök, gépek, járművek beszerzésére, így a munkavégzés technikai feltételei, adottak. A folyamatos pozitív mérlegeredmény és a nagyösszegű referenciamunkák lehetővé teszik a közbeszerzési pályázatokon való részvételt.

Kapcsolat

építőipari tervezés - kivitelezés - szakipari munkák - útépítés - gépi földmunka - szállítás - rakodás - piacüzemeltetés - kommunális hulladék szállítása

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/koroskom
https://goo.gl/maps/VvJWqvQ68i6tbZgQ6