Hungarian English German Slovak

Új multifunkciós munkagép érkezett

Gianni Ferrari Turbo 2-4 Cruiser

Szerda délelőtt érkezett a Kőrösszolg Nonprofit Kft. telephelyére az a multifunkciós munkagép, mely a professzionális és hatékony munkavégzésben segíti a szakembereket. Az új Gianni Ferrari Turbo 2-4 Cruiser multifunkciós településüzemeltetési munkagépet a parkfenntartási és síkosság-mentesítési feladatokban fogják alkalmazni. 

A gondozott gyepfelületek, a térkő burkolatok, a burkolt útpadkával rendelkező vagy kiemelt szegéllyel rendelkező utak, járdák és kerékpárutak száma is igencsak megnőtt Kiskőrösön. Ezek gondozása során a hagyományos kézi erővel történő munkavégzés már gazdaságtalanná vált. Ezért vált szükségessé a kapcsolódó munkafolyamatok gépesításe, és ehhez komoly technika beszerzésére volt szükség.

A munkagéppel végezhető feladatok közé  az útseprés, lombgyűjtés, síkosság-mentesítés, hótoló felépítmény, padkafenntartási-tisztítési feladatok, fűnyírás-gyűjtés és szellőztetés, mulcsozási feladatok tartoznak. 

Ez az önerőből véghezvitt beszerzés fejlesztések első ütemét jelenti. A jövő évre is tolódik egy hasonló nagyságrendű fejlesztés, beruházás: ennél egy kicsit kisebb kategóriát, viszont nagy adapterszámot, többfunkciós használhatóságot biztosító gép tervezett beszerzésével.

Kapcsolat

építőipari tervezés - kivitelezés - szakipari munkák - útépítés - gépi földmunka - szállítás - rakodás - piacüzemeltetés - kommunális hulladék szállítása

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/K%C5%91r%C3%B6sszolg-Nonprofit-Kft-912489032420476/
https://goo.gl/maps/7ZH8BD3XNThfgJ1m9