Hungarian English German Slovak

Napvitorlák és párakapu! Ilyen egy igazi nyári ovi!

Napvitorla.

Elkezdődött a vakáció, a Kőrisfa Óvodában azonban tovább zajlik az élet. Idén úgy alakult, hogy a  nyári óvodai ellátás keretében mintegy 200 gyerek jár szünidőben a  Kőrisfa Óvodába.

A gyerekek sok időt töltenek az udvaron játékkal, mozgással, emiatt nagyon fontos, hogy a nap melegétől védve legyenek.  A Kőröskom Nonprofit Kft munkatársai a Kiskőrösi Óvodák igazgatónője, Csatlós Erzsébet kérésének megfelelően az elmúlt hetekben napvitorlákat, párakapukat telepítettek az óvoda udvarára a gyermekek kényelme és biztonsága érdekében.

A Kőrisfa Óvoda udvarán hat homokozó és hat hinta található, mindegyik fölé árnyékot biztosító napvitorla került. A melegre való tekintettel 16 párakaput helyeztek el a Kőröskom munkatársai az egész udvaron úgy, hogy azok közel legyenek egymáshoz és minden gyermek számára egyformán elérhető legyen a hűsítő pára.

Tehát, amikor felmerül a kérdés: Vigyük-e nyáron óvodába a gyermekünket? A válasz az, hogy igen, hiszen Kiskőrösön minden feltétel adott ahhoz, hogy a gyermekek a nyári szünetben is jól érezzék magukat az óvodában!

A beruházás a Kiskőrösi Óvodák saját költségvetéséből valósult meg.

Kivitelező: Kőröskom Nonprofit Kft.  

Kapcsolat

építőipari tervezés - kivitelezés - szakipari munkák - útépítés - gépi földmunka - szállítás - rakodás - piacüzemeltetés - kommunális hulladék szállítása

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/koroskom
https://goo.gl/maps/VvJWqvQ68i6tbZgQ6