Elérhetőségek

János Vitéz Látogatóközpont

Kiskőrös, Martini utca 6. 
A járványügyi veszélyhelyzet miatt az interaktív labirintus megtekintéséhez előzetes bejelentkezés minden kedves vendégünk részére kötelező:

Bejelelentkezés csoportok részére: +36 20 230 4442
Bejelentkezés egyéni látogatók, családok részére :+36 20 230 7662
E-mail:janosvitezlk@gmail.com

Facebook: János Vitéz Látogatóközpont Kiskőrös

 

Holland Ház és Kőrisfa Hostel szálláshelyek foglalása a következő elérhetőségeken lehetséges:

Telefon: +36 20 230 7662

E-mail: info@kiskorosturizmus.hu

KEDVES VENDÉGEINK!

Ismét megnyitja kapuit a kiskőrösi János Vitéz Látogatóközpont kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára. Az interaktív kiállítást 2021. május 22. napjától látogathatják az érdeklődők reggel 9 órától délután 17 óráig.

Az újra megnyíló János Vitéz Látogatóközpontban a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak a rendelet értelmében maszk viselésére nem kötelesek.

Tájékoztatjuk, hogy 2021. május 1-jétől hatályos, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) Korm. rendeletben foglaltak szerint intézményünket kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt álló tizennyolc életévét be nem töltött személy látogathatja.

Fenti jogszabály előírás alapján kötelesek vagyunk e feltételek fennállását ellenőrizni. Az intézményünket látogató 18 év feletti a védettséget a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II.12.) Korm. rendelet szerint hatósági igazolvánnyal (a továbbiakban: védettségi igazolvány) köteles igazolni.

Az intézményünket látogató 18 év alatti személy az életkorát arra alkalmas személyazonosító igazolvánnyal (személyi igazolvány, vezetői engedély, diákigazolvány, útlevél) igazolhatja.

Minden szükséges óvintézkedést megteszünk a jövőben is látogatóink biztonsága érdekében, így belépéskor a kihelyezett fertőtlenítőt kell használnia a vendégeknek, a múzeum játékait, a mosdókat, illemhelyeket rendszeresen fertőtlenítjük. FONTOS TUDNIVALÓ, hogy a csoportokat és az egyéni látogatókat, családokat kizárólag előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk!!!

Kapcsolat

építőipari tervezés - kivitelezés - szakipari munkák - útépítés - gépi földmunka - szállítás - rakodás - piacüzemeltetés - kommunális hulladék szállítása

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/K%C5%91r%C3%B6sszolg-Nonprofit-Kft-912489032420476/
https://goo.gl/maps/7ZH8BD3XNThfgJ1m9