Belépőjegy árak

Belépőjegy árak Áraink forintban értendők és tartalmazzák a 27% Áfát!
Egyéni felnőtt1.200.-Ft/fő
Egyéni diák 900.-Ft/fő
Egyéni nyugdíjas 900.-Ftfő
Csoportos felnőtt1.000.-Ft/fő
Csoportos diák 700.-Ft/fő
Csoportos nyugdíjas 700.-Ft/fő
Családi belépőjegy (két felnőtt + két 18 év alatti gyermek)3.500.-Ft/fő
János vitéz múzeumpedagógiai foglalkozás diák 700.-Ft/fő
Épített környezet múzeumpedagógiai foglalkozás diák 500.-Ft/fő
Sétálójegy 500.-Ft/fő
Várostörténeti túra felnőtt 500.-Ft/fő
Várostörténeti túra diák, nyugdíjas 250.-Ft/fő
Kedvezmények belépőjegy szallas.hu felnőtt1.020.-Ft
Kedvezményes belépőjegy szallas.hu nyugdíjas,diák; Kajla kedvezmény diák 765.-Ft/fő

Hasznos információk az interaktív labirintus (kiállítás) vonatkozásában:

 • A kiállítás megtekintése mozgáskorlátozottak részére is lehetséges kifejezetten erre a célra kialakított alternatív útvonalon. 
 • Az interaktív labirintus megtekintéséhez kényelmes, lapos talpú cipő ajánlott.
 • A nyugdíjas-és diákkedvezmény igénybe vételéhez a jogosultságot egyértelműen alátámasztó igazolvány, illetve fényképes igazolvány felmutatása szükséges a jegy megvásárlásakor. Csoportos kedvezmény 15 fő látogató felett érvényes!
 • A szallas.hu kedvezmény igénybevétele kizárólag a szallas.hu oldalról letöltött és kinyomtatott kuponnal lehetséges, melyet a jegyvásárláskor a pénztárnál le kell adni. A kupon nélkül nem áll módunkban a kedvezényt biztosítani.
 • A Kajla kedvezményt kizárólag Kajla útlevél felmutatása ellenében tudjuk biztosítani. Kérjük, hogy Kajla útlevelüket a jegy vásárlásakor a pénztárnál adják át kollégáinknak.
 • Csoportok és egyéni látogatók részére is kötelező a bejelentkezés!
 • Bejelentkezés csoportok részére kizárólag a következő telefonszámon: +36 20 230 4442.
 • Bejelentkezés egyéni látogatók részére a következő telefonszámon: +36 20 230 7662.
 • Fontos tudnivaló, hogy az egyéni látogatóknak, családoknak is kötelező a bejelentkezés! Amennyiben Önök nem jelentkeznek be, ebben az esetben a  szabad kapacítások függvényében tudjuk Önöket fogadni!
 • Az interaktív labirintust az intenzív fényhatások miatt epilepsziára hajlamos vendégeink nem látogathatják!
 • Az interaktív labirintus egy zárt, sötét kiállítótér hanghatásokkal, színházi díszletekkel, melyek a 6 év alatti gyermekre ijesztően hathatnak, emiatt hat év alattiak esetében a látogatás nem javasolt!
 • Kiskorú gyermekek csak felnőtt hozzátartozó kíséretében tekinthetik meg az interaktív labirintust!
 • Az interaktív labirintusban egyszerre legfeljebb hat fő tartózkodhat a látogatóközpont munkatársának kíséretében.
 • Az interaktív labirintusban tett látogatás során kérjük kövessék a  tárlatvezető utasításait.

Megértésüket és segítő együttműködésüket köszönjük!

 

KEDVES VENDÉGEINK!

Ismét megnyitja kapuit a kiskőrösi János Vitéz Látogatóközpont kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára. Az interaktív kiállítást 2021. május 22. napjától látogathatják az érdeklődők reggel 9 órától délután 17 óráig.

Az újra megnyíló János Vitéz Látogatóközpontban a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak a rendelet értelmében maszk viselésére nem kötelesek.

Tájékoztatjuk, hogy 2021. május 1-jétől hatályos, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) Korm. rendeletben foglaltak szerint intézményünket kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt álló tizennyolc életévét be nem töltött személy látogathatja.

Fenti jogszabály előírás alapján kötelesek vagyunk e feltételek fennállását ellenőrizni. Az intézményünket látogató 18 év feletti a védettséget a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II.12.) Korm. rendelet szerint hatósági igazolvánnyal (a továbbiakban: védettségi igazolvány) köteles igazolni.

Az intézményünket látogató 18 év alatti személy az életkorát arra alkalmas személyazonosító igazolvánnyal (személyi igazolvány, vezetői engedély, diákigazolvány, útlevél) igazolhatja.

Minden szükséges óvintézkedést megteszünk a jövőben is látogatóink biztonsága érdekében, így belépéskor a kihelyezett fertőtlenítőt kell használnia a vendégeknek, a múzeum játékait, a mosdókat, illemhelyeket rendszeresen fertőtlenítjük. FONTOS TUDNIVALÓ, hogy a csoportokat és az egyéni látogatókat is kizárólag előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk.

Kapcsolat

építőipari tervezés - kivitelezés - szakipari munkák - útépítés - gépi földmunka - szállítás - rakodás - piacüzemeltetés - kommunális hulladék szállítása

Elérhetőségek
https://www.facebook.com/K%C5%91r%C3%B6sszolg-Nonprofit-Kft-912489032420476/
https://goo.gl/maps/7ZH8BD3XNThfgJ1m9